חברת המשלוחים "תן ביס" מפרסמת השבוע את נתוני ההעדפות בקרב תושבי ראשון לציון, כחלק מקמפיין חדש של החברה. בעוד בנושא הפיצה יש לנו כמעט קונצנזוס בנאלי, בטעמי הגלידה אנחנו "חיים על הקצה".
קראו גם:
על פי נתוני "תן ביס" 44% מהזמנות הפיצות בעיר כללו תוספת זיתים. 36% כללו תוספת פטריות, 19% בחרו להזמין פיצה עם בצל, בעוד תוספת בולגרית ותירס היו על 17% ו-13% מההזמנות בהתאמה. עוד עולה מהנתונים כי 17% מהזמנות ההמבורגר בעיר היו במידת עשייה של וול דאן (WD), 50% מההזמנות היו במידת עשיית מדיום וול (MW), 31% במידת עשייה מדיום (M) וכ-2% מהזמנות ההמבורגרים היו מדיום רייר (MR).
בכל הקשור לגלידה, הטעמים המובילים בקרב תושבי ראשון לציון הם: בייגלה שוקולד חלב, קינדר בואנו, שוקולד בלגי, הרשיז ופיסטוק. מנות הסושי האהובות בעיר הן: דגים אינסייד אאוט, מאקי סלמון ואבוקדו, מיזו רול, הוט רול וקריספי סלמון.
עוד נמצא בנתוני "תן ביס" כי תושבי העיר אוהבים את המאנץ' המתוק שלהם בין השעות 21:00-22:00 בערב- שעת הביקוש להזמנות גלידה. עיקר הזמנות ההמבורגר, הסושי והאוכל האסייאתי מתבצעת שעה קודם- בין 20:00-21:00 ואילו הפיצות זוכות להופעה מוקדמת סביבות השעה 19:00.
"תן ביס" פועלת כיום ברחבי העיר – מהים ועד שיכוני המזרח - עם מאות מסעדות, ביניהן ניתן למצוא את: סוהו, פריים, פוד טרמינל, מקסיקנה, גלידת גולדה, מסעדות בורגרים כמו סוסו אנד סאנס, הגראז', בורגר סאלון ועוד.
"אנחנו רואים שתושבי ראשון לציון אוהבים להזמין אוכל ולשמחתנו הרבה מבחר המסעדות בעיר רחב מאוד", סיפרה מנכ"לית "תן ביס", נורית שקד. "אנחנו ממשיכים לתת שירות מצויין בעיר ומתרחבים כל העת- ברמת כמות המסעדות איתן אנחנו עובדים, כמות השליחים בעיר וגם מבחינת מספר הלקוחות".
כל העדכונים - חדשות ראשון לציון