אם אתם "פודי'ס" או סתם אוהבים אוכל טוב, בטוח יצא לכם לראות את תמונות המנות של המסעדה הזו בטיקטוק, ואין ספק שכבר שמעתם עליה. כולם בזמן האחרון מדברים על מסעדת "קיוטו נאי" בראשל"צ, אז היינו חייבים לבדוק מה כל כך מיוחד שם. חזרנו עם כמה מסקנות, ותמונות שפותחות את התיאבון.
אז קודם כל, היא כשרה. כן. מסתבר שהאסייתית, שרבים טוענים שהיא הכי טובה בעיר, מצליחה להיות נאמנה לטעמי המזרח הרחוק וגם לכללי הרבנות. כך שגם שומרי המסורת יכולים ליהנות ממנה.
"יש לנו מטבח פיוז'ן יפני", מסביר מנהל המקום אבשי ביטון.
מה זה אומר?
"אנחנו מגישים את המטבח היפני אבל מוסיפים לו זווית מקומית. לצד מנות מסורתיות כמו סושי, אנחנו מגישים גם דג לברק ברוטב קארי וצלעות מדהימות, זה אומר שגם מי שלא חובב את המטבח היפני יתחבר ויאהב את האוכל".
קראו גם:
מה הקלאסיקות שלכם?
"אנחנו מגישים טרטר, סביצ'ה, סלטים טובים אבל המאסט שלנו זה סושי ספייל מנו. זה בעצם רול הפוך, כדור אורז עטוף באבוקדו, מעל סלמון קצוץ ספייס מיו וטבעת צ'ילי. מבחינתי זה ביס הכי טעים שיש בעולם".
יפני וכשר הולכים טוב ביחד?
"בטח. יש לנו מנות בשרים ברמה הכי גבוה שיש, קשה לי להסביר כמה חומרי הגלם שלנו איכותיים. אנחנו מגישים צלעות עגלה של משק לגזיאל, זו קצביה פרימיום ברמה הכי גבוה בארץ, אנשים טועמים ולא מאמינים לנו שאין במנה חמאה. מי שאוכל כאן צלעות לא יאכל אחר כך בשום מקום, אין לזה תחליף".
האמת, טעים. ואם קיבלתם חשק מהתיאורים והתמונות, כדאי שתדעו שבגלל כל הרעש בטיקטוק וגל ההצלחה שפוקד את המקום, בסופ"ש הקרוב הם כבר "פול בוקד", אז כדאי שתתכננו מראש, ואל תגיעו ספונטני.
אבשי, עד כדי כך?
"פתחנו את המקום לפני שנה וחצי, בנינו דרך, ולשמחתי הגענו למצב שאנחנו אובר בוקינג. זה לא קשור למצב, בענף המסעדנות גם בתקופה טובה וגם בתקופה רעה, תמיד עובדים קשה, תמיד הרגל על הגז. אנחנו כל יום עורכים פגישה עם השפים, כל יום מוציאים 3 מנות ספיישל. הכל דינאמים, אסור להירדם לרגע".
כתובת: ילדי טהראן 7 ראשון לציון. מומלץ להזמין מקום מראש, אבל יש משלוחים אם אתם מעדיפים להזמין הביתה.