מי מאיתנו לא מחכה בדריכות לסופגניות של חג החנוכה בכל שנה? באזור התעשייה של ראשון לציון, בין המוסכים והמפעלים, מתגלה לנו הפטיסרי הקסום של השף-קונדיטור מוריס מונייר. מונייר עבד במספר מסעדות עם כוכבי מישלן ברחבי אירופה, וכשהגיע לישראל נחשף לחומרי הגלם הים-תיכוניים. החיבור בין הידע איתו הגיע לבין חומרי הגלם החדשים בהם פגש בארץ הקודש הפך את מוצריו למבוקשים במיוחד בזכות טעם ומראה ייחודי.
יצאנו לטעום, שלא לומר לזלול, וכך זה נראה:
בשבועות האחרונים נפתח פסטיבל הסופגניות הססגוני של מונייר. השנה מוצעים במקום מגוון סופגניות הכובשות ביופיין את העיניים, ובהמשך גם את הקיבה שלכם.
וגם לא רק בחנוכה, במקום יש שפע של מאפים מתוקים מכל הסוגים: דונאטסים וקינוחים חגיגיים שעומדים לככב בשולחן החג הקרוב, ועל הדרך לעזור לכם לכבוש את הסטורי.