"נתח קצבים", רשת קצביות מהגליל, פתחה סניף חדש במתחם חונים קונים בראשון לציון.
3 צפייה בגלריה
יניב פחימה, דיאנה רחמני ואלירן פחימה
יניב פחימה, דיאנה רחמני ואלירן פחימה
יניב פחימה, דיאנה רחמני ואלירן פחימה
( צילום: אבי דואק)
רשת הקצביות "נתח קצבים" מציעה חוויית קנייה שונה מקצביות אחרות. לא רק בשרים אלא One stop shop - כל המוצרים הנלווים נמכרים במקום.
הרשת החלה לצמוח לפני כעשור עם קצביה ראשונה בגליל וכיום היא מונה שישה סניפים ברחבי הארץ: נתניה, כפר סבא, פתח תקווה, אשדוד, קריית שמונה וכעת גם בראשל"צ.
3 צפייה בגלריה
נתח קצבים
נתח קצבים
נתח קצבים
( צילום: אבי דואק)
הסניף החדש משתרע על שטח של כ-700 מ"ר ומעוצב בקונספט הייחודי של הרשת, בעיצוב מודרני וקפדני.
בסניף ניתן למצוא מגוון של בשרים מובחרים: נתחי אנטריקוט, פילה, בשר טלה, בשר עגל, עופות, בשרים מיושנים והתמחות בהכנת נקניקיות מסוגים שונים ומגוונים.
3 צפייה בגלריה
נתח קצבים, סניף ראשון לציון
נתח קצבים, סניף ראשון לציון
נתח קצבים, סניף ראשון לציון
(צילום: אבי דואק)
לצד הבשר, כאמור, ניתן למצוא במקום שלל מוצרים נלווים - מחלקת כלי מטבח, מחלקה ייעודית לפיקניק, מעדניה הכוללת שמני זית, רטבים, תבלינים, יינות וסלטים ועוד.
קראו גם:
הקונים מוזמנים להתייעץ עם הקצבים לגבי בחירת הבשרים והנתחים הנכונים, וגם לקבל על הדרך המלצות ומתכונים.
'נתח קצבים' הינו עסק משפחתי של שלושה דורות. הסב התחיל את העסקים המשפחתיים, הנחיל והשריש את אהבת התחום אצל בנו ושני נכדיו.
יחד הם הפכו את העסק לאימפריית בשרים צפונית.
בצילום העליון, באירוע הפתיחה: יניב פחימה, הבעלים ומנכ"ל הרשת, דיאנה רחמני, מאסטר שף, ואלירן פחימה, סמנכ"ל הרשת.