פטריות ממולאות באבוקדו הן אפשרות נהדרת לארוחת בוקר קלה ומזינה. אז הנה מתכון טעים, בריא וכמו תמיד קליל גם על ההכנה וגם על הגוף.
פטריות ממולאות באבוקדו
מה צריך? חבילה פטריות יפות למילוי 1-2 אבוקדו רך קלוף מיץ לימון מלח נבטים
1 צפייה בגלריה
צילום: ענת לשם
צילום: ענת לשם
צילום: ענת לשם
איך מכינים? מנקים את הפטריות ומוציאים להן את הרגליים. מועכים את האבוקדו ומוסיפים לו את מיץ הלימון ומלח לפי הטעם. ממלאים את הפטריות בתערובת האבוקדו. מקשטים בנבטים.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.