תכירו את "קוקו גרופ" - השף טום אביב; אורי רז (קוקו במבינו, פאט קאו, סושיאל קלאב, ריפאבליק) , איתי ביטון (קוקו במבינו, פאט קאו) ושגיא טריגר (טריגר בוצ'ר שופ שרונה מרקט) שיחד יוצרים קבוצה צבעונית, חזקה ומגובשת המתמחה בקונספט, ייצור והפעלת מיזמים מקוריים וחדשניים בתחום המסעדנות בארץ ובעולם.
"קוקו גרופ" התחילה את דרכה עם מסעדת "קוקו במבינו" וגדלה עם הצלחתה המסחררת של ה"Fat Cow" שהייתה לשיתוף פעולה הראשון עם הקצב שגיא טריגר. כעת מרחיבה הקבוצה את פעילותה עם מסעדה חדשה שתיפתח ברובע המסחרי של ראשון לציון.
JANGO היא מסעדת המבורגרים ובשרים חדשה עם שאיפות לחוויה קלילה, מקורית ומדויקת, בין אם זו ארוחת צהריים באמצע יום עבודה, ארוחת ערב או דייט סביב מגוון בשרים איכותיים ומיושנים מבית היוצר של קצביית הקבוצה. מאחורי הקלעים מושתתת תורת יישון ועישון בשרים ברמה הגבוהה ביותר. התפריט של "JANGO" הורכב על ידי טום אביב בשותפות עם שגיא טריגר, המחובר אישית למגדלי בקר ייעודיים למסעדת "JANGO" מנברסקה ומישראל. התפריט מורכב ברובו מנתחי בשר והמבורגרים: בקר, עוף וגם טבעוני לצד מנות בשר קטנות וטעימות וכמובן תוספות קלאסיות. ההשראה, תהליך הפיתוח והמחקר מאחורי "JANGO" ארכו שנתיים של עבודה מסיבית בארץ ובעולם.
מה מצאנו בתפריט?
ג'אנגו קאט נתח של פרה שמנה צרוב על הפלאנצה (49 שקלים); בייסיק פאט סטייל קציצת בקר, איולי לחמניית שומשום צרובה (49 שקלים); סלופי טום קציצת בקר מפורקת,דמי גלאס ובירה, בצל מטוגן, קטשופ ברביקיו,איולי,לחמניית חלה צרובה (59 שקלים); ספייסי ג'אנגו - קציצת בקר, רויאל חריף, גאודה צ'ילי, ריבת בצל וחלפיניו ולחמניית שומשום צרובה (59 שקלים); סינטה נברסקה 250 גרם (109 שקלים).
ג'אנגו. שעות פעילות כל השבוע 12:00-חצות. משה בקר 11, ראשון לציון. להזמנות 03-6224747.