הכל התחיל כשלדודו מינה ואורי פינקלשטיין, חברי ילדות מנהריה, היה חלום לפני 20 שנה: להקים בארץ גלידריה איכותית.
2 צפייה בגלריה
לג'נדה
לג'נדה
לג'נדה
(צילום: יערה גדרון)
אחרי השתלמות ארוכה באיטליה הקימו השניים, בשנת 2001, את גלידריית לג'נדה, שמונה 21 סניפים.
קראו גם:
בימים אלה פותחת הרשת שני סניפים חדשים בראשון לציון, בסינמה סיטי וביס פלאנט.
הגלידה מיוצרת באופן יומיומי במקום ומציעה למעלה מ-70 טעמים. חומרי הגלם מיובאים מאיטליה ובתוספות אפשר למצוא מאגוזי לוז ופיסטוקים ועד טראפלס ושוקולד אמיתי. בסורבה משתמשים בפירות טריים או קפואים וגם היוגורט טבעי.
2 צפייה בגלריה
לג'נדה. גלידות בטרנד המתוק-מלוח
לג'נדה. גלידות בטרנד המתוק-מלוח
לג'נדה. גלידות בטרנד המתוק-מלוח
(צילום: יערה גדרון)
כיוון שהטרנד הקולינארי הכי עכשווי הוא המתוק-מלוח, שתפס לאחרונה חזק, החליטו בלג'נדה לקחת את הרעיון צעד אחד קדימה עם שני טעמים מתוקים-מלוחים חדשים:
גלידת אפרופו - גבינת שמנת וגבינת מסקרפונה בשילוב שברי אפרופו בציפוי קרם אפרופו.
וגלידת פופקורן - חמאה מקורמלת ומלח בציפוי קרם פופקורן ופופקורן מקורמל.
הטעמים החדשים מצטרפים לבואנו ביאנקו, קרם עוגיות, קרמל מלוח, שוקולד בלגי, נוצ'ולה מסקרפונה, קרם בורלה, פאי תפוזים, פיסטוק, פנקוטה טופי, אייריש קופי, שרי מניה ועוד.
המחיר: החל מ-14 שקלים למנת גלידה. 95 שקלים לקילו גלידה באריזה.